Internetsporen.nl
Geen categorie

Credits

Internetsporen.nl is een website die sinds 2008 slachtoffers, van gedigitaliseerde criminaliteit of cybercrime delicten, probeert te helpen om digitale sporen veilig te stellen. Initiatiefnemer en eigenaar van deze site is Barend Frans, die sinds 1997 werkzaam is binnen het digitale taakveld bij de Amsterdamse politie.

Content:
Deze site maakt gebruik van eigen geschreven content en content welke onder andere te vinden is op politie.nl. Wanneer de content van een andere organisatie of persoon afkomt, dan wordt dit vermeld onderaan de bewuste pagina waar de content te lezen is. Wanneer het mogelijk is dan wordt hierbij de link naar het originele artikel geplaatst.

Afbeeldingen:
Een groot aantal van de getoonde afbeeldingen zijn gemaakt (en gratis ter beschikking gesteld) door Mohamed Hassan. Zijn ontworpen afbeeldingen werden op deze site ter beschikking gesteld en zijn LinkedIn account kan je hier vinden.

Contact
Wilt u contact opnemen met internetsporen.nl, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Let wel, via internetsporen.nl kunt u geen aangifte doen van gedigitaliseerde criminaliteit of cybercrime delicten. Hiervoor moet u bij de politie zijn.